fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
4
november

Speculaasactie

Vandaag gaat de speculaasactie van start. Alle leerlingen krijgen een envelop mee om zoveel mogelijk speculaas te verkopen.

Hieronder een korte uitleg van de actie: 

Tijdens de zomervakantie vorig jaar is het schoolplein omgetoverd in een gezellig speelterrein vol uitdagende speeltoestellen. Daar zijn we enorm blij mee, maar wat we nu nog missen is een plaatsje om in de schaduw te kunnen spelen. Daarom zetten we de speculaasactie van dit jaar in voor 1 of 2 schaduwdoeken en om eventueel nog wat nieuw buitenspeelgoed aan te kunnen schaffen. Vorig jaar zijn er heel veel speculaasjes verkocht. We hopen dat jullie dit jaar weer net zo goed zullen verkopen.

Vul bij iedere bestelling alle gegevens in op de bestellijst en vraag de klanten steeds om vooraf te betalen. Het geld van de bestellingen kan dan vervolgens in de grote envelop worden gedaan.

Eén pakje met 15 speculaasjes kost 2 euro. De kinderen krijgen twee weken de tijd om zoveel mogelijk pakjes te verkopen. Voor de leerling met het grootste aantal bestellingen hebben we een verrassing!

Bedankt voor jullie inzet!