fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Peutergroep Villa Hof

Villa Hof

Bij Villa Hof spelen en leren wij gezellig met en van leeftijdsgenootjes. Onze groep  is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Wij zijn er altijd op dinsdag- en donderdagochtend van 08:45 tot 11:45. Tijden deze ochtend zijn wij altijd druk bezig. We zijn dan lekker aan het spelen (binnen of buiten), aan het knutselen, spelletjes aan het doen en vooral veel plezier aan het maken. 

Naast het spelen en knutselen gaan we ook et elkaar in de kring. Hier zeggen we elkaar én Puk goedemorgen, zingen we liedjes en lezen we verhaaltjes.

Puk is onze beste vriend van de groep. Hij speelt graag met ons en leert ons heel veel. Puk is een pop, hij is onderdeel van het VVE (vroege- voorschoolse educatie) programma Uk&Puk. Hier werken wij mee op de groep. Iedere zes weken hebben we een ander thema. Rond dit thema maken we dan knutselen, zingen we liedjes en lezen we boekjes.

Ook hebben we iedere maand nog een extra activiteit, dit kan zijn: dansen, voetballen, gymmen, muziek of balspellen. Een meester of juf van de kivisport komt dan naar ons toe om dit een half uurtje met ons te doen.

Wil je een keer bij ons komen kijken of je het ook leuk vindt? Loop dan gerust eens binnen. J