fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Algemene informatie

Beste ouders van de kleuters,

 

Op deze pagina’s staan alle digitale materialen die u nodig heeft bij de takenkaartjes die u van ons heeft gekregen. De materialen en filmpjes horen bij de opdrachten. Onderaan staan nog allerlei extra links en tips en ook staan er nog allerlei liedjes die passen bij de bijbelverhalen. Naast de opdrachten en taken is het belangrijk dat er ruimte is voor vrij spel, rollenspel en spelen met constructiemateriaal en creatief en ontdekkend bezig zijn. 

 

Dag- en weekplanning

Wij hebben u geen dagrooster gegeven, zodat u de dag aan kunt passen aan uw eigen werkzaamheden en die van eventueel andere kinderen in het gezin. Mocht u toch graag een leidraad hebben dan is dit een optie:

Er zijn 16 taken voor 7 dagen ongeveer. U kunt dus 2 à 3 werkjes op een dag doen. Dit kunt u invullen op de lege planning die u gekregen heeft. Naast die werkjes is vrij spel met materialen van thuis, poppetjes, blokken, lego, tekenen, klei en kralen ook van groot belang. Als het kind aan spelen is kunt u af en toe is vragen stellen of rekenbegrippen benoemen (hoge toren, groot gebouw).

Woensdag 18 maart

Ontbijt

Werkje 1 (en 2)

Vrij spelen

Tussendoortje / filmpje schooltv of voorleesboekje

Werk 3 en vrij spel

Naar buiten

Middageten

VRIJ (buiten, vrij spel, koekjes bakken, toren maken, een tent bouwen ed)

Het is fijn voor u en uw kind als u een dagritme maakt. Op internet staan allerlei dagritmekaarten. Wij zullen hier enkele linkjes neerzetten, dan kunt u zelf bepalen of u deze wel of niet uitprint. Deze zitten niet in het pakket wat u van ons heeft gekregen. 

2020-03-161141.Weekplanner-voor-kinderen-zelf-maken-gratis-download-met-pictogrammen-Kids-kalender-planning-tijdens-Corona-vakantie.pdf

https://www.heutinkvoorthuis.nl/nl/grip-op-de-dag-met-onze-gratis-dagritmekaarten/news/280/