fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Nieuws van Groep 1/2a

Nieuwsberichten van de groep vindt u onderaan de pagina

Klik op het pijltje rechts om de inhoud te lezen

Jaaaaa, we zijn weer begonnen! Na een lange, zonovergoten vakantie beginnen we allemaal uitgerust aan een nieuw schooljaar. Voor veel kinderen is het lokaal hetzelfde gebleven. Er staan misschien wat spelletjes op een andere plek en er zijn nieuwe groepstafels met nieuwe plaatjes maar er is gelukkig ook nog veel herkenbaar voor de kinderen. Op maandag en dinsdag is juf Liesanne in de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag werkt juf Ankie. Tijdens het zwangerschapsverlof van juf Liesanne zal juf Richelle de maandag voor de groep staan.
Groep 1/2 a is een gezellige groep die nu bestaat uit 18 kinderen. Er komen al snel veel nieuwe kindjes bij, gezellig! Op dit moment zijn Swen en Koen bij ons aan het wennen en Luuk en Daan komen binnenkort ook gezellig bij ons in de groep, In groep 2 zitten 10 kinderen die al heel goed weten hoe het moet op school. Leuk om te zien dat zij zich al snel ontfermen over de jongere kinderen. We gaan er een gezellig schooljaar van maken. Kijk u elke maand even op onze groepspagina? We zullen hier elke maand een stukje schrijven over onze belevenissen!

We zijn deze maand bezig geweest met het thema bouwen en het thema uitvinden. Er is heel veel gebouwd op verschillende manieren, en met verschillende materialen.
 
Als echte uitvinders hebben we ook heel veel bijzondere dingen bedacht en gemaakt.We hebben proefjes gedaan met geluid, en ontdekt dat je geluid niet alleen kan horen, maar ook kan voelen, dit deden we met behulp van een ballon.We zijn op kabouterpad geweest en hebben al heel veel geleerd over de herfst.
 
De eerste verkeersles hebben we ook gehad,en de kinderen hebben verschillende verkeer- situaties geoefend op hun eigen fiets.
We zijn een gezellige groep en kunnen fijn spelen en werken met elkaar. Ook de nieuwe kinderen voelen zich snel thuis en worden goed geholpen door de oudere kinderen.