fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
20
december

Schoolschaatsen

  • ict.kriekenhof
  • 20 december 2018 om 10:00

Schoolschaatsen in Oud-Beijerland

Op donderdag 20 december mogen wij met De Kriekenhof schaatsen op de schaatsbaan in Oud-Beijerland, super leuk!!!  De ijsbaan zal worden aangelegd over de Vliet in de Voorstraat.

De groepen 3-4 / 4-5 / 6-7 / 8. schaatsen van 10.00 tot 12.00 uur

De groepen 3-4  en 8 vertrekken om 09.30 uur . Zij mogen om 10.00 de baan op. De groepen 4-5 en 6-7 vertrekken om 9.45 uur.  

We lopen met elkaar naar de Voorstraat. We streven erna om 12.00 uur weer terug bij school te zijn.

Zelf schaatsen meenemen!

Er zijn een beperkt aantal schaatsen te huur. Het doel is dat de kinderen zoveel mogelijk zelf schaatsen meenemen. Heeft u geen schaatsen, probeer dan te lenen bij vrienden/familie of andere bekenden.

Schaatsen huren, 3,50 euro p.p.

Wanneer het niet lukt om schaatsen te lenen, bestaat er de mogelijkheid om schaatsen te huren op de baan. De kosten hiervoor zijn 3,50 euro per persoon. Deze kosten zijn voor u als ouders. De schaatsen kunnen alleen contant of via de pin ter plaatsen bij de kassa worden afgerekend.

Belangrijk: Noren zijn niet toegestaan op de baan. Dit in verband met de veiligheid en bescherming van de baan.

Hulpouders/ begeleiding

Wij zijn als school zelf verantwoordelijk en we willen  vragen of er ouders zijn die als begeleiding mee willen/kunnen. De ouders kunnen meelopen, helpen met de schaatsen huren, aantrekken en terugzetten. Ook houden we met elkaar toezicht op de baan.

Geef u op als hulpouder bij de juf van uw kind.

Kleding:

Het dragen van handschoenen is verplicht! Streng, maar wel duidelijk. Voor wat betreft de overige kleding zijn er geen eisen. Zorg voor fijne, warme kleding waarin de kinderen zich prettig kunnen bewegen.